Referencer

Hvad siger kunderne om Susannes Bogføring

maskincompagniet-susbog

Maskincompagniet, medejer Anne Marie Løfqvist:

Susannes Bogføring har passet vores bogholderi siden april 2012. Vi har i den tid intet haft at udsætte på Susannes arbejde, men derimod lagt mærke til Susannes selvstændighed og viden om sit fag. Hun kom lynhurtigt ind i sagerne og arbejder hurtigt og seriøst med sine opgaver. Susanne ved hvad hun snakker om, og er der noget, der er tvivl om, undersøger hun det. Susanne er en frisk og rar pige, og jeg har fuld tillid til hende.

intelligent-bygningsautomatik-susbog

Intelligent Bygningsautomatik, medejer Morten Bang Holmtoft:

Vi har siden 2005 gjort brug af Susannes Bogføring til bogføring, momsafregning, klargøring af regnskabsmateriale til revisor mm. Susanne er meget professionel i sin måde at arbejde på og er virkelig godt inde i sit fag. Hun arbejder seriøst og er hurtig til sit arbejde. Hun hjælper også gerne med nye opgaver og giver gode råd. Vi har fuld tillid til Susanne, der altid udfører sit arbejde til vores fulde tilfredshed.

vantige-møbelindustri-susbog

Vantinge Møbelindustri, ejer Niels Glasdam:

Jeg må sige, at jeg er super tilfreds med samarbejdet. Det er skønt at have en freelance bogholder, som kun kommer, når der er brug for det, og så alligevel har styr på tingene. Jeg kan godt mærke, at Susanne kommer mange andre steder, og har en stor berøringsflade fra andre virksomheder. Hvilket gør, at hun er klar over, hvordan de fleste udfordringer skal takles, og ikke skal bruge unødig meget tid på en opgave. Det kan selvfølgelig aflæses på den månedlige faktura, og det er jo kun skønt....